Kontakt och info

Vem står bakom BraPodcasts.se?Carin Elvhammar

Sajten BraPodcasts.se drivs av Carin Elvhammar, Digital Strateg boende i Skellefteå. Denna sida drivs som ett kul projekt och jag hoppas att jag kan inspirera dig att hitta en ny spännande, intressant eller lärorik podcast att lyssna på. Varje vecka publiceras “Veckans Tips” där en utvald podcast presenteras.

Det finns också en Facebooksida som du självklart ska följa om du gillar Podcasts.

Skriv gärna en kommentar här på sidan om du har en åsikt men jag förbehåller mig rätten att rensa bort kommentarer som är direkt otrevliga.

Cookies och sånt

Jajemensan, denna sida använder precis som de flesta andra sig av Cookies. Vet du inte vad Cookies är eller tycker det känns obehagligt och vill spärra sidan från att spara data om dig? Gå till MinaCookies.se för att lära dig mer och ta del av instruktioner för avstängning.

Denna sida använder cookies från Google Analytics och Adsense. Läs gärna om vad det är och hur det fungerar i mer teknisk detalj på min andra sida Webb-statistik.se där jag tipsar om hur man kan lära sig analysera statistiken på sin webbsida.

Vill du veta mer om mig?

Är du intresserad av mina andra projekt och konstiga äventyr i Norrlands skogar? Kanske du har ett projekt du vill ha hjälp med eller letar en riktigt påläst föreläsare som kan hjälpa er komma igång med Sociala Medier? Kontakta mig via formuläret nedan eller ta kontakt via Linkedin. Ibland händer det att jag drar iväg en Tweet eller två och det kan bli väldigt kul läsning så finns du på Twitter ska du såklart följa mig även där @elvhammar.

Har du ett tips eller vill skicka ett glatt tillrop?

Jag tar gladeligen emot mail, enklast genom att du använder formuläret nedan.